menu
Vandaag geopend van 08:30 tot 17:30

Profiteer met onze klantenkaart van extra voordeel

De klantenkaart van Velthof Voeders en Ruitersport biedt u vele voordelen en kost u helemaal niets!

Met onze de klantenkaart spaart u het hele jaar op een eenvoudige manier voor vele euro’s korting. U spaart voor echte euro’s, euro’s die u kunt verrekenen met een bedrag wat u later bij ons besteedt. En dat bedrag loopt snel op, want voor iedere euro die u bij ons besteedt, krijgt u één waardepunt. Dus elke punt is geld waard. Heeft u 100 punten gespaard dan kunt u deze bij uw volgende aankoop verzilveren en ontvangt u € 2,50 korting. In de maanden maart en september worden de punten aan u uitgekeerd in de vorm van een tegoedbon die u bij de eerstvolgende besteding kunt inwisselen.

Hoe ziet u hoeveel punten u al heeft gespaard?

De klantenkaart is een elektronische kaart die gewoon doortelt. Elke keer dat u bij ons iets koopt, worden de nieuwe punten bij de oude opgeteld. De klantenkaart slaat de door u gespaarde punten op in ons kassasysteem. Bij elke besteding kunt u op de kassabon zien hoeveel punten u heeft gespaard, zodat u zelf kunt beslissen of u de volgende keer uw punten wilt opnemen of nog even wilt doorsparen. De tegoeden op de klantenkaart zijn niet in te wisselen voor contant geld.

Hoe komt u in het bezit van een klantenkaart?

Het aanvraagformulier voor de klantenkaart vindt u onze winkel, maar u kunt het hieronder ook downloaden en printen. Het formulier levert u in bij de balie van van de winkel. Na inlevering van het formulier ontvangt u uw klantenkaart, die direct gebruikt kan worden bij uw aankopen.

Download hier uw formulier

Aanvraagformulier klantenkaart
Algemene voorwaarden Velthof Diervoeders klantenkaart