• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 08:30 tot 17:30

Profiteer met onze klantenkaart van extra voordeel

De klantenkaart van Velthof Voeders en Ruitersport bied je vele voordelen en kost je helemaal niets!

Met onze de klantenkaart spaar je het hele jaar op een eenvoudige manier voor vele euro’s korting. Je spaart voor echte euro’s, euro’s die je kunt verrekenen met een bedrag wat je later bij ons besteedt. En dat bedrag loopt snel op, want bij elke € 2 die je bij ons besteedt, ontvang je één waardepunt. Dus elke punt is geld waard. Heb je 100 punten gespaard dan kun je deze bij jouw volgende aankoop verzilveren en ontvang je € 2,50 korting.

Hoe zie je hoeveel punten je al hebt gespaard?

De klantenkaart is een elektronische kaart die gewoon doortelt. Elke keer dat je bij ons iets koopt, worden de nieuwe punten bij de oude opgeteld. De klantenkaart slaat de door jou gespaarde punten op in ons kassasysteem. Bij elke besteding kun je op de kassabon zien hoeveel punten je hebt gespaard, zodat je zelf kunt beslissen of je de volgende keer jouw punten wilt opnemen of nog even wilt doorsparen. De tegoeden op de klantenkaart zijn niet in te wisselen voor contant geld.

Hoe kom je in het bezit van een klantenkaart?

De klantenkaart is verkrijgbaar in onze winkel. Vraag een van onze medewerkers naar de kaart en we helpen je graag verder.