• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 08:30 tot 17:30

Velthof Voeders, de grootste dierenwinkel in Borne

Met onze zeer ruime dierenwinkel met tuinafdeling en onze grote ruitersportafdeling op de eerste verdieping mogen we ons met recht de grootste specialist in de regio noemen. Bij ons vind je alle benodigdheden voor je huisdier, hobbydier, ruitersport en tuin. Ervaar een ongekende winkelbeleving, volop gratis parkeergelegenheid, een indrukwekkende ruitersportafdeling en een zeer uitgebreid assortiment huisdiervoeding en accessoires. Wij zijn gevestigd op een makkelijk bereikbare locatie aan de Grotestraat in Borne. Adres en openingstijden >

Groot assortiment, scherpe prijzen

Groot assortiment, scherpe prijzen

In onze winkel vind je werkelijk alles voor hond, kat, paard en ruiter, knaagdier, vogel, pluimvee en (hobby)boerderijdieren. Profiteer van voordelige grootverpakkingen voeding van de bekendste merken! Samen met ons deskundig personeel en zeer scherpe prijzen is een bezoek aan onze winkel een must voor elke dierenliefhebber! 
Alles voor paard en ruiter

Alles voor paard en ruiter

Onze uitgebreide afdeling ruitersport is een ware belevenis voor zowel de recreatie- als de wedstrijdruiter. Persoonlijk contact met de klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij ontvangen je dan ook graag om onze ruime collectie voor ruiter en paard te bekijken. 
Lees meer >>
 
Het mooiste voor hond en kat

Het mooiste voor hond en kat

In onze winkel kun je naar hartenlust shoppen voor jouw dier. Wij hebben de mooiste accessoires, zoals stijlvolle ligkussens voor hond en kat. Altijd de nieuwste trends!
Alles voor de tuin

Alles voor de tuin

Wij zijn een echte tuinspecialist! In onze tuinafdeling vind je onder andere (gras)zaden, meststoffen, bodemverbeteraars, sproeiartikelen en volop tuingereedschap. Voor de beste verzorging van je moestuin of gazon kun je bij ons altijd terecht voor deskundig advies!
Profiteer met onze klantenkaart!

Profiteer met onze klantenkaart!

Met onze klantenkaart spaar je het hele jaar op een eenvoudige manier voor vele euro’s korting. Je spaart voor echte euro’s, euro’s die je kan verrekenen met een bedrag wat je later bij ons besteedt. En dat bedrag loopt snel op!
Lees meer >>

 
Velthof toen en nu

Velthof toen en nu

In 1894 werd molen ‘De Hoop’ gekocht door Hennie Velthof uit Schalkhaar. Hij gebruikte de molen voor het malen van de rogge en het haver wat door de boeren werd aangeleverd. Het meel werd verkocht aan de bakkers in de wijde omgeving. De molen werd steeds doorgegeven van vader op zoon.
Lees verder >>

Je aankopen gemakkelijk thuisbezorgd

Woon je in de regio? Dan kun je er ook voor kiezen om uw aankopen gemakkelijk thuis te laten bezorgen. Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden en de bezorgkosten. Wij bezorgen elke maandag en donderdag.